Blog

Clinic Care kezelések

Clinic Care kezelések

 

A CLINIC CARE orvos-kozmetikai kezelések a termékek egyedülállóan magas aktív összetevő arányának, valamint a kutatásban és gyártásban alkalmazott forradalmi eljárásoknak köszönhetően megváltoztatja a bőr struktúráját és funkcióját.

Eltérően a hagyományos kozmetikai termékektől, a CLINIC CARE orvos kozmetikai kezelések eredményesen csökkentik a ráncokat, emelik a kontúrokat, látványos, hatékony megoldást biztosítanak az akné- és hiperpigmentációs problémákra, gyulladásos bőrre, érzékenységre, rozáceára, javítják és megelőzik a környezet vagy a dohányzás okozta bőrkárosodásokat.

A készítmények közös vonása a magas aktív összetevő-tartalom. A ClinicCare rendkívül nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a természet kincstárában megtalálható anyagokat (pl. vitaminok, ásványi anyagok, polipeptidek) a lehető legnagyobb mértékben használja. A készítmények hatásmechanizmusának alapja, hogy azok biztosítani tudják a nagyfokú hidratáltságot (jellemzően kis molekulatömegű hyaluronsavval és más természetes hidratáló összetevőkkel) valamint a sejtek DNS állományának védelmét.

 

A siker titka az egyedi, forradalmi összetevők erejében rejlik:

 

KIS MOLEKULASÚLYÚ HYALURONSAV (LMWHA)

Bizonyított, hogy a kis molekulasúlyú hyaluronsav (LMWHA) fontos szerepet játszik a bőr számára szükséges és lényeges enzimek számának növekedésében valamint az egészséges kinézetű bőr kialakulásában. Ugyanakkor a kis molekulasúlyú hyaluronsav az egészséges bőr karbantartása szempontjából is kulcsfontosságú. Aktívan segíti a sejtdifferenciálódást (amikor az új sejtek kialakulnak az epidermális őssejtekben, és elindulnak a bőrfelszín felé, majd végül elhalt sejtekké válnak és lehámlanak). A különböző környezeti és kémiai tényezők hatására ebben a folyamatban egyensúlyhiány alakulhat ki. A kis molekulasúlyú hyaluronsav hozzásegít az egyensúly helyreállításához – ezáltal szabályozva a bőr egészséges működését.

 

SELYEM PEPTIDEK

A selyem peptidek 18 aminosavat tartalmaznak. Kis molekulasúlyuknak köszönhetően a vízben teljesen feloldódnak, és a legkönnyebben képesek bejutni a bőr mélyebb rétegeibe is. A bőrbe bejutott selyempeptidek biztosítják a bőr megfelelő hidratáltságát, simaságát, fényét és rugalmasságát. Selymes, finom tapintást biztosítanak a bőrnek.

 

NÖVEKEDÉSI FAKTOROK

A növekedési faktor olyan, a természetben előforduló anyag, ami serkenti a sejtek növekedését, szaporodását és differenciálódását. A növekedési faktorok fontos szerepet játszanak számos sejtszintű folyamat szabályozásában.

 

NANO-BEÁGYAZÁS

A nano-beágyazás technológia növeli a hatóanyagok bőrbe való behatolásának hatékonyságát. Mi több, a nano-beágyazásnak köszönhetően a molekulák védve vannak az endogén proteázok ellen. A nano-beágyazás előnyei: nagy stabilitás a kétrétegű struktúra által, magas homogenitás: a részecske átlagos átmérője 140 nanométer, a részecskék több mint 80%-a 100 nanométernél kisebb.

A hozzászólási lehetőség jelenleg zárolva van.