Blog

Fehérítő összetevők

Fehérítő összetevők

Az Image termékeink segítenek a pigmentáció és az öregségi foltok csökkentésében, és közben gondoskodnak a bőr egészségéről.

 

Fehérítő peptidek

DermaPep : dipeptid, gátolja a melanin termelését és gyulladásgátló

 

Növényi fehérítő összetevők

  • medveszőlő: magasan tisztított medveszőlő levélkivonat vizes oldata, természetes arbutinforrás, halványítja a szeplőket, bőrelszíneződéseket, melyek a nap vagy hormonális bőrelváltozás hatására jelentek meg. A medveszőlő kivonat antibakteriális, antioxidáns, tisztítja a bőrt és javítja a megjelenését.
  • eperfakivonat: természetes bőrfehérítő
  • édesgyökér kivonat: gátolja a melanin bioszintézisét, miközben megköti a szabadgyököket. Gazdag polifenolokban, antioxidánsként hat, gyulladásgátló és hidratál
  • százszorszépvirág kivonat: szappanoinok, polifenolok erős melanogenezist gátló hatással. Kétszer erősebb az arbutinnál. 30%-al erősebb fehérítés a kezeletlenhez képest.
  • arbutin: medveszőlőből kivont glikozid. Gátolja a tirozinázt, megelőzi a melanin képződést, ezért bőrfehérítőként használják. Megtalálható a búzában, és magas a koncentrációja a körte héjában is.

 

Sejtkivonatok

Indián kudzu sejt levél kivonat: 24%-al csökkenti a tirozináz enzimet, fehérít, korlátot szab a melanin képződésnek (tirozináz: a melanocita sejtekben egy többlépcsős biokémiai folyamatok mennek végbe, ebből alakul ki a tirozináz is, és az oxidatív folyamatok hatására alakul ki a melanin, ami a bőr, haj és szem színét adja)

Az Iluma termékcsalád főbb hatóanyagai a fent felsoroltak, de egyéb Image termékekben is megtalálható a növényi fehérítők, amelyek foltmentesen és egyenletesen tartják a bőrt.

Az új generációs fehérítő anyagok szárítás nélkül kezelik a pigmentáció valamennyi formáját. Vectorize Technology segítségével szállítják a kapszulába zárt fehérítő anyagokat, a pigmentáció korrigálására és megelőzésére, az egyenetlen bőrtónus kezelésére. Nyáron is tőkéletesen alkalmazható Illuminating kezelés áll rendelkezésre a kozmetikába, mely 100% parabén és hidrokinon mentes. A nyár után sokunkat érint a napkárosodás, vagy azok a vendégek, akik nagyon sokszor jártak szoláriumba és foltos lett a bőre, de akár a terhességet követően megjelentek a májfoltok, ősszel már bátran belevághatnak a peeling kúrákba is, amivel csodálatos eredményeket lehet elérni.

A hozzászólási lehetőség jelenleg zárolva van.