Blog

Hush and Hush

Hush and Hush

A TITOK A TUDOMÁNYBAN REJLIK

A tiszta étkezés, életmód fiatal korunk óta fontos. Manapság még nyilvánvalóbb, hogy az egészséges öregedés legjobb megközelítése az, ami a belső és külső termékek használatát is magába foglalja.

A világ egyik vezető klinikai bőrápolási márkájának, az IMAGE Skincare-nek az alapítói a bőrápolási részt már megoldották. Azonban lehetetlen volt számukra olyan étrendkiegészítőket találni, amelyek töltőanyag-, hozzáadott anyagok és szintetikus anyag mentesek lettek volna – ezért gyakran üres kézzel távoztak az üzletekből, ahogy ez idáig mi is. Így alkották meg a Hush & Hush termékeket, azt a hiányzó darabot a kirakóban, amire mindannyiunknak szüksége van ahhoz, hogy a lehető legjobban érezzük magunkat és a lehető legjobban nézzünk ki.

PLANT YOUR DAY

A reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ám, ha Ön nem szeret leülni reggelizni, vagy inkább útközben “tankolja fel magát”, akkor a tökéletes ételhelyettesítő egy növényi alapú szuperétel, mely rostokban és egészséges szénhidrátokban gazdag fehérjepor. Emellett elegendő energiát biztosít egész napra, és teltségérzetet nyújt a követező étkezésig.

Ez a vegán fehérjepor szuperzöldekkel, szuperételekkel, rosttal, bio sütőtök proteinnel és Clean Clinical Vitamins kombinációjával rwevitalizálja a testet. Antioxidánsokkal véd a szabadgyökök ellen, a porbiotikumok pedig az egészséges emésztést támogatják. Tökéletes, mint ételhelyettesítő, biztosítja a szervezetnek a szükséges üzemanyagot, jól indítja a napot.

 

TIME KAPSZULA

Az öregedés elleni harcban az egyes számú szabály szerint a szervezetet védeni kell a nap, a szennyezés és a környezet károsító hatásaival szemben a bőrön alkalmazott termékekkel. Az öregedés hatásainak megelőzése és visszafordítása érdekében vitaminokat, ásványi anyagokat és tápanyagokat tartalmazó étrendkiegészítőre van szükség, melyeknek sejtszinten kell védeniük a további károk ellen és segíteniük kell a korábbi károk hatásainak semlegesítését.

Egy átlag vitaminnál sokkal többet tud ez a termék. Ez a napi fiatalságfokozó nutraceutikália úttörőnek számító, biológiailag felvehető antioxidánsok, aminosavak és a Clean Clinical Vitamins™ elegyével visszafordítja az öregedés jeleit és előzi meg a további károsodást. Egyensúlyba hozza a szervezetet, véd a külső agresszorok ellen (a kék fény ellen is) és tetőtől-talpig regenerál a fiatalosabb megjelenésért.

 

DEEPLE ROOTED

A ritkuló haj minden életkorban érinti a nőket és férfiakat. Nem egy ok miatt ritkul a haj, hanem több tényező okán, melyek a nem megfelelő hajnövekedésért felelősek. Napi 50-100 kihulló hajszál még normálisnak számít. De ha a haj ritkábbnak tűnik és annak is érződik, akkor ideje a probléma gyökerét kezelni, és egyszer s mindenkorra megoldani azt.

Erősíti a meggyengült, károsodott vagy a normál növekedésnek ellenálló tincseket. Ez a napi nutraceutikáliai termék megteremti a tökéletes alapot az erősebb, hosszabb és vastagabb hajszálakhoz, a Clean Clinical Vitamins™ vitaminok, az aminosavak, valamint a növényi és gyümölcskivonatoknak a segítségével

 

MINDYOURMIND

A nyugodt test az egészséges test. De ha a napi stressz közbeszól, a fejben lévő zűrzavar átveszi az irányítást és ilyenkor nehéz leengedni és lazítani – nem is beszélve az alvás romló minőségéről és rövidségéről. Az agyunk regenerálódásához elegendő alvásra van szükség, ekkor épül újjá az idegi hálózat, támogatva a mentális jó közérzetet és az általános egészséget. Gondoljon az alvásra úgy, mint a szervezet intenzív karbantartására.

Ez a gazdag nutraceutikáliai termék csillapítja az elmét, a testet és a lelket. Bizonyítottan hatásos növények csökkentik a stresszt, a fejben lévő zűrzavart, a hatásos alvástámogató anyagok segítik az elalvást és a tartós alvást, így a “jó éjszakát” kívánság valóra válik.

A termékeket keresd a Kazincbarcikai Skincare Studio-ban vagy rendeld meg online:
https://imageskincare.hu/?kod=IMW8881

“Időtlenné válunk, sugárzó belső szellemtől születünk, mely kortalan és nem ismeri a határokat. Egészség és szépség egy és ugyanaz. Ez az, amit a természet eredendően kíván. Fiatalabb megjelenés. Hosszabb élet.”

A hozzászólási lehetőség jelenleg zárolva van.