Blog

Image MD

A BŐR EGÉSZSÉGÉNEK tudománya

Az öregedés jelei elleni harchoz kiegyensúlyozott, hatékony bőrápolási program szükséges. Az IMAGE MD élvonalbeli összetevői és hatóanyagszállító rendszerei a bőrápolási technológia legújabb fejlesztésein alapulnak. Más bőrápolási programoktól eltérően, ezt a termékcsaládot napi szinten folyamatosan használhatjuk. Támogatja a bőr természetes védekező mechanizmusait, harcol a környezeti eredetű szabadgyök károk ellen, segít kiegyensúlyozni a sejtek tápanyaghiányait.

 

MITŐL MÁS AZ IMAGE MD?

Hatóanyag-szállító rendszerek
A hatóanyag-szállító rendszer megnevezés azt a mechanizmust takarja, amellyel a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegibe jutnak.
Az IMAGE MD a szépségiparban elérhető legfejlettebb technológiával gondoskodik a hatóanyagok szállításáról. Egyedülálló megoldásaink által a hatóanyagok szabályozottan szabadulnak fel, stabilabbak, jobb a felszívódásuk, csökkent az irritáció és növekszik a hatékonyságuk.
Az IMAGE MD fejlett hatóanyag-szállító technológiája (Advanced Delivery Technology, ADT lehetővé teszi a hatóanyagok, mint például a peptidek és a proteinek koncentrált és szabályozott szállítását.

A hatóanyag szállító rendszerek előnyei

  • helyreállítja és megerősíti a bőr természetes védőrétegét
  • véd a korai öregedéssel szemben
  • növeli a bőr rugalmasságát és hidratáltságát
  • csökkenti a mély ráncok megjelenését és a bőr durvaságát

Technológia

CPN SYSTEMSTM
KORRIGÁLÁS (C): Erős AHA savak, retinol származékok, fehérítő anyagok és kollagént támogató peptidek segítik a sejtek kicserélődését és a bőr megújulását.
MEGELŐZÉS (P): Növényi eredetű őssejt technológia, stabilizált C-vitaminok (az IMAGE exkluzív Tri-ComplexTM-e) és fényvédők segítenek megelőzni az oxidatív stresszt és a jövőbeni károsodást.
TÁPLÁLÁS (N): Erős növényi hatóanyagok és növényi kivonatok táplálják és revitalizálják a bőrt.

 

MEMBRÁN STRUKTÚRA koncentrátum
A membrán struktúra koncentrátum (vagy angol nevén az MS-Concentrate) segítségével a hatóanyagok bőrbe történő felszívódása optimálisan valósul meg. A természetes bőrmátrix összetételét és szerkezetét egyaránt utánozva képes betölteni a bőr legfontosabb funkcióit.

TOTAL WRINKLE Therapy Complex
A Total Wrinkle Therapy Complex (azaz ráncterápiás komplex) erőteljes, széles spektrumú öregedésgátló hatást fejt ki.

AZ IMEGE MD felveszi a harcot az idősödés valamennyi fő jelével szemben:
• kisebb és nagyobb ráncok, szarkalábak és laza bőr
• pigmentáció, fénykárosodás és öregségi foltok
• száraz vagy dehidratált bőr
• fáradt megjelenésű bőr

A hozzászólási lehetőség jelenleg zárolva van.