Body Roll alakformálás

Test kezelések

Body Roll alakformálás

A BODY ROLL készülék kiválóan alkalmas a bőr feszesítésére, a narancsbőr, cellulit kezelésére és megelőzésre, alakformálásra, sportolóknak bemelegítésre, izomlazításra, ízületi problémák kezelésére és zsírégetésre.

Használatával látványos eredményeket érhetünk el önmagában is, vagy más edzésprogram kiegészítésével. Alkalmas a test komplett átmaszírozására. A készülékbe épített görgős rudak a test minden részén átgyúrják a szöveteket, és így gyorsítják a nyirokkeringést., méregtelenítést. Rendszeres használatával az izmok feszesebbé válnak, a test felfrissül, a vérerek kitágulva újraélednek, így több vért és oxigént szállítanak a sejtekhez. A vérkeringés és az anyagcsere felélénkül, a szövetek víztelenítése és salaktalanítása így aktiválódik. A beépített infravörös fény, melynek erőssége állítható, nemcsak kellemesebbé, mélyebbé teszi a masszázst.

A kezelést a lábaknál lehet elkezdeni, azután alulról felfelé minden egyes testrészt átmasszírozni. A görgős masszázs használatával önmagában is figyelemreméltó eredményt érhetünk el, amit még tovább fokozhatunk, ha sok folyadékot iszunk, mert elősegítjük a szövetekből a mérgek és a salakanyag nyirokkeringésbe jutását és elszállítását.

Állítható a kezelés intenzitása is. Kezelése egyszerű és kényelmes. Közvetlenül a kezelés után a legtöbbször bizsergést és kellemes meleget érezel a bőrödön. Használat után energiával feltöltődve és felfrissülve érzed majd magad.

Ha hatékonyan szeretnéd felvenni a harcot a makacs zsírpárnák, a narancsbőr ellen, felélénkítenéd az anyagcserét, válaszd a Body rollt!

Jelentkezz be hozzám és élvezd Te is a Body Roll jótékony hatásait!

Dátum:

2022.09.06.

Címkék:

Összes, Testkezelések