Évszakos mini kezelések 4 évszakra hangolva

Image kezelések

Évszakos mini kezelések 4 évszakra hangolva

Kezelési idő 30 perc

Egyszerű dolgunk lenne, szinte ideális állapot, ha egész évben ugyanaz a kezelés lenne a legmegfelelőbb minden bőrtípusra, de a valóság az hogy az évszakok, a hideg és meleg levegő váltakozása és bőrünkre gyakorolt hatása határozza meg, milyen jellegű hatóanyagbevitel válik szükségessé.
Ez a természetes körforgás inspirálta a forradalmian új elképzelést az Image kezelésekre vonatkozóan, és alkotójává vált a 4 évszak mini kezelésnek.

Tavaszi Image mini kezelés

A természet ébredésével bőrünk is új erőre kap. A tavaszi Image mini kezelés az őssejteknek és a C-vitamin bőrélesztő hatásának köszönhetően visszaadja az arcbőr vitalitását, frissességét és üdeségét.

Nyári Image mini kezelés

A nap égető melege hatására a hidratáltságát vesztett bőr újra megtelik élettel, regenerálódik a nyári Image mini kezelés után a bio összetevőknek és a korszakalkotó őssejt technológiának köszönhetően.

Őszi Image mini kezelés

A nap fokozatosan veszít erejéből, így bőrünk is regenerálódásnak indulhat, melyben nagy segítséget nyújt az őszi Image mini kezelés folthalványító és tápláló ereje.

Téli Image mini kezelés

A dermesztő kinti hideg és a szoba száraz melege nem éppen bőrbarát kombináció, így kikerülhetetlen a téli Image mini kezelés igénybe vétele a korai bőröregedés megelőzése érdekében.

Dátum:

2019.07.23.

Címkék:

Image kezelések, Összes