KRX tisztító arckezelés

Innovatív kezelések

KRX tisztító arckezelés

Az arcbőr kitisztítása során megszabadítom a bőrt az elhalt, elszarusodott, száraz bőrrétegtől, mitesszerektől, pattanásoktól. A legjobb KRX hatóanyagokkal kezelem az arcbőrt és zárásként LED terápiát alkalmazok.

A kezelés első lépése az arc megtisztítása, melyet a vendég bőrének megfelelő tisztítóval végzek. (GENTLE ENZYME MILK: Bőrpuhító, antimikrobiális, hidratáló, tápláló tulajdonságú. C vitamin és Kékszőlő kivonatának köszönhetően pedig érfal erősítő hatású. Érzékeny, irritált, száraz, rosaceás bőrű vendégeknél alkalmazom. ANTIBAC ENZYME MILK: Antimikrobiális hatású, kifejezetten a problémás, pattanásos, aknés bőr tisztításához. Nem komedogén, finoman tisztítja a bőrt anélkül, hogy kiszárítaná. Elsősorban a kombinált, zsíros, aknés bőrre használom.)

A tisztítás mozzanatát követi egy lágy mélytisztító puhító krém, melyet szükség esetén gőzöléssel egészítek ki, majd a jól előkészített arcbőr kitisztításán a sor, melyet kézi nyomkodással érek el. Ezután jön, amit csak az orvos-kozmetológiai hatóanyagos termékek tudnak.

A kitisztítás, fertőtlenítés (VIO) után egy speciális maszk következik, attól függően, hogy a nyugtatás mellett esetleg arcfeszesítés is a cél. Záró gépi kezelésem magas minőségű LED-terápiás készülékkel történik, amely háromféle hullámhosszú, intenzív fényenergia kibocsátására alkalmas. A fényhatásnak köszönhetően teljesen megnyugtatja a kitisztított arcbőrt.

 

Dátum:

2023.10.12.

Címkék:

Innovatív kezelések, Összes