Blog

KRX CACAO bőrszépítő masszázs rituálé

KRX CACAO bőrszépítő masszázs rituálé

 

A vendég kényeztetése különleges élményt adó masszázs rituáléval!

A rohanó, stresszes világban jól esik a vendégeknek a kényeztetés. A KRX megalkotta a bőrszépítő kezelésekhez használható masszázs termékeit. Vendégeimnek a kellemes relaxáló arc, nyak és dekoltázs masszázs mellett egy bőrfeltöltő, hidratáló kezelésben lesz része.

A masszázs menete:

  1. Cacao peeling por 3. generációs PHA savat és antioxidánsokat tartalmaz, amely a legérzékenyebb, rosaceás bőrt is puhává, simává és hidratálttá teszi. A Cacao peeling télen, nyáron alkalmazható, amely fényérzékenyítő hatás nélküli bőrelőkészítést biztosít. Kellemes puha, habos állaga és a hatóidő alatti legyezőecset masszázs a bőrszépítő masszázsrituálé alapja.
  2. Ezt követi a masszázs, amely kizárólag természetes növényi olajokból és hozzáadott kakaó kivonatból álló masszázskrémmel történik. Omega 3 zsírsavakban, E,-A,-D vitaminokban gazdag, nem tömíti el a pórusokat, kellemes hatást biztosít.

Az emberi érintés a bőrt előkészítő és feltöltő KRX masszázs termékeivel minden érzékszervre ható teljes ellazulást nyújt. A masszázs rituálé után a Vendégek újra energikussá, bőrük pedig ragyogóan egészségessé válik.

A hozzászólási lehetőség jelenleg zárolva van.