Rólam

Az Image Skincare valóban gondoskodik a bőrről. Mindegyikről, minden típusról, minden nap.

Bemutatkozó

Szeretettel köszöntelek az oldalamon, örülök, hogy rám találtál. Lukács-Aleva Zsuzsanna vagyok kozmetikus és sminktetováló, az Oázis arc és testkezelő szalon tulajdonosa.

2019-ben nagy álmom vált valóra azzal, hogy Kazincbarcikán megnyitottam bőrmegújító szalonomat, ahol csendes, harmonikus környezetben szépülhetnek vendégeim.

A szép bőr egészséges bőrrel kezdődik. Kezeléseimet az amerikai Image és a dél-koreai KRX termékekkel végzem. Szakterületem az orvos-kozmetológia, ezért professzionális termékeket és hatékony kezelési megoldásokat kínálok rozáceás, aknés, aknéra hajlamos zsíros bőrökre, a finom vonalak, kisebb és nagyobb ráncok csökkentésére, valamint pigmentációs elváltozások korrigálására.

Filozófiám: Ápold a tested, hogy a lelked szeressen benne lakni! Ennek jegyében a bőr mellett a test és lélek ápolását is fontosnak tartom, hiszen a testi és lelki problémáink nyomot hagynak a bőrünkön. Éppen ezért a szalonban végzett testkezelésekkel ebben is segítséget tudok nyújtani a vendégeimnek.

Számomra kettő dolog nagyon fontos, a minőség, ennélfogva a magas színvonalú bőrápoláshoz tudásomat képzésekkel, tanfolyamokkal bővítem, valamint a nyugalom, amivel hozzájárulok ahhoz, hogy kívül szépüljenek, belül feltöltődjenek a hozzám érkező vendégek.

Hiszem, hogy a termékek minősége mellett a kezelés és konzultáció körülményei is nagyon fontosak, így egyszerre mindig csak egy vendéggel foglalkozom, ebből adódóan előzetes bejelentkezés szükséges.

Kozmetika szépségszalon Kazincbarcika

Nagyon ügyes, szép munkát végez ! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek !!!!!!!

Fenyves Krisztina

Szakmai tudás, ügyesség, kreativitás. Kedvességetek, kiszolgálás és természetesen a szalon szépsége is lenyűgöző.

Hegedűs Alaxandra

Nagyon szép szalon nagyon kedves és profi kiszolgálás!

Kovács Réka

Oázis Szépségszalon

A bőr egészségének javítása és fenntartása érdekében elengedhetetlen a hatékony otthoni bőrápolás.
Kozmetika Kozmetikus Kazincbarcika

Szolgáltatásaim

A szép bőr egészséges bőrrel kezdődik. Kezeléseimet az amerikai Image termékekkel végzem.
Tovább
Kozmetika Kazincbarcika árlista

Árlista

Oázis Szépségszalon árlista Kazincbarcika.
Tovább
Otthoni bőrápolásra vonatkozó ajánlások

Kapcsolat

Az Oázis Szépségszalon-ban személyre szabott kezelésekkel, otthoni bőrápolásra vonatkozó ajánlásokkal várom kedves vendégeimet.
Tovább