Sminktetoválás

Kizárólag csúcsminőségű sminktetováló géppel és pigmentekkel.

Sminktetoválás

Amit tudnod kell a sminktetoválásról

Kizárólag csúcsminőségű sminktetováló géppel és pigmentekkel dolgozom. Külön figyelmet szentelek a hatékony érzéstelenítésnek, az alapos előkészületeknek és a személyre szabott tervezésnek.

Nem mindegy, hogy mi kerül a bőrödbe!

A GAMP pigmentek garantáltan biztonságosak és bőrbarát összetétellel rendelkeznek, amelyek megfelelnek a legszigorúbb és legaktuálisabb európai törvényi előírásoknak. A magas és jó minőségű pigment tartalomnak köszönhetően tartós, csodaszép végeredmény érhető el. Természetes összetevők: növényi alapanyagok alkotják.

Miért válassz engem?

 • Személyre szabott sminktetoválásokat készítek
 • Fontos számomra a minél természetesebb hatás elérése
 • Minőségi pigmentekkel és eszközökkel dolgozom
 • A folyamatos fejlődésre törekszem
 • Vendégeim maximális odafigyelés mellett szépülhetnek

Miket vegyél figyelembe, ha sminktetoválást tervezel?

Tetoválás előtt

Időpont foglalási díj:
Sminktetoválás esetén: 10.000 Ft

Tetoválás eltávolítás esetén a végösszeg mértékétől függően 5.000 Ft vagy 10.000 Ft

A foglalási díjat a konzultáció napján tudod kiegyenlíteni, természetesen levonásra kerül a szolgáltatások végső árából elkészítéskor/elkészüléskor!

Az időpont 1 alkalommal módosítható, tetoválást megelőzően 4 nappal, eltávolítást megelőzően pedig 2 nappal!

Lemondás vagy nem megjelenés esetén NEM VISSZATÉRÍTENDŐ, ezért kérlek akkor jelentkezz be, ha valóban el szeretnél jönni.

 • A sminktetoválás készítésének időpontját úgy válaszd meg, hogy a rákövetkező 10 napban kerüld az uszoda, vagy szauna használatát, és 2 hétig ne érje azt közvetlen napfény.
 • Szintén javasolt, hogy ne közvetlenül a nyaralásból gyere tetováltatni, mert a napfény miatt enyhén kiszáradt és megpirult bőr sokkal érzékenyebben reagál a pigmentbevitelre.
 • Szemöldök tetoválás előtt kerüljük a készítés előtti 14 napban és utána 1 hónapig a szemöldökfestést.
 • Szoláriumba a tetoválást megelőzőt 4-5 napban már lehetőleg ne menjél.
 • A menstruáció nem kizáró ok, de aki az első napokban nagyon érzékeny, annak sem érdemes ezekre a napokra kérni időpontot, mert a tetoválást fájdalmasabbnak érezheti.
 • Lázas, fertőző betegség, bőrbetegség esetén el kell halasztani a sminktetoválást a teljes gyógyulásig. Egyéb betegség, tartós gyógyszerszedés esetén pedig a kezelőorvossal kell konzultálni.

Részletek fontossága

TÜRELEM ÉS SZEMÉLYRESZABOTTSÁG: Minden tetoválás elkészítést megelőz egy személyes konzultáció, ahol minden kérdésedre alapos tájékoztatást kapsz, hiszen fontosnak tartom, hogy ami érdekel a sminktetoválással kapcsolatban, azt értsd is meg. A személyes konzultáció során lehetőséged van arra, hogy átbeszéljük az igényeidet, elképzeléseidet.

BIZTONSÁG: Ez is nagyon fontos szempont Nálam a sminktetoválás során. Ezért dolgozom minőségi géppel és pigmentekkel, illetve egyszer használatos termékekkel.

SZAKMAI VÉLEMÉNY: Minden esetben elmondom szakmai véleményem, mely során olyan dolgokra is fel tudom hívni a figyelmed, amelyet esetleg nem tudtál, viszont érdekelhet és fontos lehet.

STERILITÁS: A sminktetováláshoz használatos tűt a szemed láttára bontom ki, minden tetoválásnál újat használok.

ELŐRAJZOLÁS: Ez az egyik legfontosabb része a szép munkának. Sokszor tovább is tart, mint a maga sminktetoválás, hiszen a legszebb, legelőnyösebb eredményre vágyunk.

FÁJDALOM NÉLKÜL: A fájdalomtól való félelem a köztudatban mindig összekapcsolódik a sminktetoválással. Éppen ezért nagy figyelmet fordítok erre a kérdésre is. A leghatásosabb és legmodernebb készítményt használom, mellyel nagyon elégedett vagyok. Ez természetesen nem más, mint a GAMP érzéstelenítője.

Utóápolás

KELL-E KRÉMEZNI? A legújabb ajánlások szerint a legszebb eredmény akkor várható, ha a terület szárazon gyógyul. Tehát szemöldöktetoválásnál nem kell semmilyen készítménnyel kenni a területet. Ha mégis szeretnéd kenni, akkor az utóápoló krémről nem Neked kell gondoskodnod, tőlem kérheted. Ha úgy döntesz, hogy a területet szárazon hagyod gyógyulni és utólag mégis rákensz valamilyen általad vásárolt/otthon talált krémet, akkor kárt tehetsz a sminktetoválásban, ebben az esetben felelősséggel nem tartozom az eredményért. Ajaktetoválás esetén minden esetben én biztosítom az utóápolót.

MI VÁRHATÓ A. NAPOKBAN? A tetoválásod jelenlegi színe erősebb és intenzívebb, mint amilyen a végeredmény lesz. Nem kell megijedni tőle, hiszen ez is a gyógyulási folyamat része. Egy vékony réteg képződik rajta, ami kb. 1 hét alatt le fog peregni. Ezt kapargatni és leszedni TILOS! Az esetlegesen fellépő duzzanat teljesen normális, ami néhány nap alatt elmúlik. Jegelni TILOS! Előfordulhat, hogy tetoválás után az első pár órában szövetnedv távozik a tetovált területből. Ezt fel lehet óvatosan, nyomkodó mozdulatokkal itatni egy tiszta zsebkendő vagy nedves vatta segítségével. Ajaktetoválás esetén kialakulhat herpesz. Ennek elkerülése érdekében szedd végig a tetoválás előtt már elkezdett gyógyszer teljes mennyiségét. Az első 2 hétben kerüld a szoláriumot, szaunát, uszodát és a közvetlen napfényt.

TISZTÁLKODÁS: Utóápolás során a sminktetoválást nyugodtan megmoshatod, viszont áztatni TILOS! Törölköző helyett zsebkendővel vagy vattával óvatosan itasd fel a vizet róla. Nem betartott és nem megfelelő higiéniai szokásokkal elfertőzheted a területet. Koszos kézzel soha ne nyúlj hozzá! 1 hétig fokozatosan kell ügyelni arra, hogy kórokozó ne kerüljön a sebbe. 2 hét után már nyugodtan sminkelheted is a területet.

FÉNYVÉDELEM: A var leesése előtt TILOS bármilyen készítményt rákenni a tetovált területre, viszont utána kifejezetten ajánlott fényvédőt használni. Az utóápolás része a megfelelő UV védelem. Ezzel növelheted a sminktetoválásod tartósságát, hiszen a nap és a szolárium koptatja a legjobban a tetoválást.

VÉGLEGES SZÍN: A végleges szín a teljes gyógyulási folyamat végére alakul ki, ami 4 hét. Addig folyamatosan változik, amitől nem kell megijedni, hiszen nem fog úgy maradni. A végleges szín egyénenként eltérő, ugyanaz a szín más árnyalatúra gyógyul mindenkinél. Befolyásolja a bőr altónusa, erezettsége, pigmentjei stb.

KORREKCIÓ: A tetoválást követő 6. héten ellenőrzöm a gyógyult sminktetoválást, és az esetleges korrekciót elvégzem. Nem mindig minden esetben van szükség korrekcióra. Ebben az időszakban az ár 1 korrekciót tartalmaz. Amennyiben nem jelensz meg az adott időpontban, úgy nem tudom ingyenesen elvégezni a korrekciós munkát. Az árakat megtalálod a honlapon.

FRISSÍTÉSEK: A sminktetoválást az idő múlásával szükséges frissíteni. Általánosságban elmondható, hogy egy szemöldök 1-3 évig, ajak esetén pedig 2-6 évig marad szép a sminktetoválás. Persze ez nagyban függ a bőrtől, immunrendszertől, napozási szokásoktól stb.

Sminktetoválás
Régi tetoválás újjá születése

Szemöldöktetoválás

Csodás szemöldök a természetesség jegyében.

Meguntad, hogy a festett szemöldököd hamar lekopik?

Van számodra egy jó megoldás, amivel jó időre elfelejtheted a szemöldökformázást. Ez nem más, mint a szemöldöktetoválás, ami napjaink egyik legnépszerűbb sminktetoválása. A szemöldöktetoválás többféle technikával készülhet, amelyet a Te igényeid, adottságaid és személyiséged alapján együtt választunk ki. A harmónia mellett elsődleges számomra, hogy olyan tetoválás készüljön, ami valóban természetes hatást kelt.

Milyen szemöldöktetoválások közül választhatsz?

SOFT POWDER SZEMÖLDÖKTETOVÁLÁS
Ez egy lágy púderes satírozás, mely nagyon természetessé teszi a végeredményt. A szemöldök így nem lesz határozott, hanem egy kifinomult hatást tudunk elérni. Azoknak ajánlom, akik alapból dús szemöldökkel rendelkeznek és csak visszafogott sminkelt hatást szeretnének.

OMBRE SZEMÖLDÖKTETOVÁLÁS
Ennél a púderes szemöldöktetoválásnál az erősebb és halványabb színekkel játszunk. Általában a szemöldök alsó íve hangsúlyosabb, és felelé kezd el világosodni. Sokan szeretik, ha a szemöldök eleje is fokozatosan elhalványodik, és nem hangsúlyos. Ezzel a technikával nagyon szépen lehet formázni a hiányos szemöldököt, valamint javítani az aszimmetriát.

RUSSIAN GRADIENT
Egy új orosz technika, mely hasonlít a Soft Powder-re. A fő különbség, hogy a Soft Powder-nél a szemöldök minden oldalról púderes, nincs alul, felöl és elől éles kontúrvonal, csak lágy poros hatás. Míg a Gradiant technika lényege, hogy alul kontúrosabb, jobban kidolgozott, viszont az eleje sokkal lágyabb. Így összességében sminkeltebb hatást kelt, de azért még sem feltűnő.

Miért válaszd a szemöldöktetoválást?

 • Nem kell állandóan szemöldökformázással bajlódnod
 • Szemöldököd karakteresebbé válik, miközben nem lesz túl hangsúlyos
 • Kitűnő megoldás a hiányos vagy nem egyforma szemöldök korrigálására
 • Ha nem vagy elégedett a jelenlegi szemöldököddel, akkor készíthető más forma, vagy más szín
 • A természetességre törekszem, így nem lesz művi hatás a szemöldöködnek
 • Tartós eredmény érhető el, ami 1-3 évig megmarad

Fontos tudnivalók szemöldöktetoválás előtt

A hiedelemmel ellentétben szemöldöktetoválás előtt nem kell leborotválni a szőrszálakat! A cél pontosan a természetesség megőrzése és kihangsúlyozása.

A tetoválást megelőző 2 hétben nem javasolt befesteni a szemöldököt, mivel a tökéletes szín kiválasztásához fontos az eredeti szőrszín meghatározása. Emellett a tetoválást zavarhatja a bőrön lévő festékmaradvány.

Sminktetoválás előtti 3-4 napban már kérlek figyelj az UV védelemre. Piros/leégett bőrfelületen nem végezhető tetoválás.

Peeling és arctisztító kezelést az időpont előtti napokban már ne végeztess.

Érdemes megnézni, hogy a ciklus milyen napjára esik a sminktetoválás. Menstruáció alatt érzékenyebbek, vérzékenyebbek a nők.

A sminktetoválás napján magas koffein tartalmú italokat kerüld, mert vérzékenységet okoznak!

A tájékoztató a vendégek érdekeit szolgálja. Betartása javasolt, azonban nem kötelező. Az egyének érzékenysége is eltérő lehet.

Szemöldöktetoválás
Szemöldök tetoválás
Szemöldök tetoválás
Szemöldök tetoválás
Idős hölgy szemöldök tetoválás
Idős hölgy szemöldök tetoválás

Ajaktetoválás

Természetes hatású dús, hangsúlyos ajkakra vágysz, amit szájfeltöltés nélkül szeretnél elérni?

Nem vagy megelégedve ajkaid formájával, színével?

Tudok számodra egy nagyszerű megoldást: az ajaktetoválást. Amellett, hogy kiemeli az ajkak természetes vonalát, még az esetleges hiányosságok korrigálására is alkalmas. Minden ajaktetoválás személyre szabottan készül, így biztos lehetsz benne, hogy a hozzád legjobban illő forma és szín kerül kiválasztásra. Egy karakteresebb, rúzsozott hatást is el tudunk érni ajaktetoválással, de ha natúr megjelenést szeretnél, az sem akadály.

Milyen ajaktetoválások közül választhatsz?

AQUARELL LIPS
Nagyon természetes, igazán finom, elegáns, kontúr nélküli “porhatású” lágysatír technika, mely napjainkban egyre közkedveltebb a vendégek körében. Színválasztástól függetlenül egy nagyon visszafogott, színezett labello hatású eredmény érhető el vele.

LIPSTICK EFFECT
Vékonyabb ajkú vendégeknek ez az ideális. Bármilyen színnel elkészíthető, mivel az ajkak teljes fülelete satírozva van. Élénkebb színnel a rúzsozott hatás érhető el.
Amennyiben a célod egy alig észrevehető, optikailag dúsabbnak ható, üde színű száj, akkor egy szolid színválasztás finom élénkséget visz az arcodra anélkül, hogy sminktetoválásodat a külvilág észrevenné.

Miért válaszd az ajaktetoválást?

 • Megspórolhatod a reggeli sminkelésre szánt időt
 • Egész nap tökéletesen tart bármilyen tevékenységet is végzel, így nem kell folyton igazgatni
 • A rúzzsal ellentétben nem kenődik el, és nem hagy nyomot
 • Tartós megoldás, ami akár 2-6 évig is megmarad
 • Szájfeltöltés nélkül lehetnek dúsabbak ajkaid
 • Alkalmas az esetleges hiányosságok korrigálására is

Mire figyelj ajaktetoválás előtt, után?

ELŐTTE
Ha hajlamos vagy a herpeszre, gyakran előfordul herpesz az ajkadon, akkor már a tervezett tetoválás előtt 3-4 nappal el kell kezdened a Telvirán gyógyszerkúrát, mivel a sminktetoválás gyógyulási ideje alatt előbújó herpesz kilökheti a pigmentet a bőrből. Ezt a beavatkozás utáni 1-1,5 hétben is szükséges folytatni.

Nagyon fontos odafigyelni az ajkak hidratálására, ugyanis száraz, cserepes ajkakon nem lesz olyan a végeredmény, mint amelyet szeretnél.

1-2 héttel a tetoválás előtt szolárium, napozás nem javasolt.

Színválasztásnál nyugodtan magaddal hozhatod kedvenc rúzsod, hogy a legideálisabb színt tudjuk kiválasztani az ajaktetováláshoz.

Ha hyaluronsavas feltöltésen vettél részt, kérlek jelezd felém.

UTÁNA
Tudnod kell, hogy az ajkak tetoválása szinte minden esetben duzzanattal jár. Közvetlenül sminktetoválás után a betetovált szín sokkal erőteljesebbnek, élénkebbnek hat. A duzzanat pár óra alatt eltűnik, a szín viszont pár napig erősebbnek tűnik.

A száj tetoválás 5-7 napig lehet sebes/pörkös. Majd a pörk szépen elkezd leválni az ajkak felületéről. 7 nap után gyógyultnak tűnhet a tetoválásod. Azonban a teljes gyógyulási idő 28 nap! Ezalatt az idő alatt a szín “beérik”.

Ilyenkor nagyon fontos a hidratálás és az UV védelem.

A száj tetoválása után 2 héten keresztül nem szabad napoztatni, illetve kerülni kell a szoláriumot, szaunát, wellnesst, uszodát, strandot. Ne érje víz a felületét.

Tilos vakarni, dörzsölni az ajkakat, mert ez lassítja a gyógyulási folyamatot, illetv a leszedett varral a pigment is kiesik és foltosra gyógyul.

Érdemes szívószállal inni és kerülni a nagyon fűszeres, csípős ételeket.

A korrekciót minimum az első alkalom után 6 héttel ideális elvégezni.

Ajaktetoválás
Ajaktetoválás
Ajaktetoválás
Ajaktetoválás
Ajaktetoválás

Tetoválás eltávolítás

ÚJDONSÁG!

Új szintre emeltem a szolgáltatást! Kazincbarcikán csak nálam érhető el a YAG lézer gép legújabb típusa!

Problémád van a meglévő sminktetoválásoddal?

Elégedetlen vagy szemöldököd ajkad formájával, színével vagy esetleg mindkettővel?

Szeretnéd az új korszerű technikák valamelyikét viselni magadon, de a régi sminktetoválásod miatt ez kivitelezhetetlen?

Nálam megtalálod a megoldást erre a problémára! Szalonomban a LEGKORSZERŰBB ÉS CSAK NÁLAM ELÉRHETŐ lézeres eljárással segítek Neked, hogy megszabadulj a nem kívánatos sminktetoválásodtól!

Hosszasan kutattam olyan gép után, amellyel több szín esetén is hatékonyan tudok lézert alkalmazni (kék, vörös, barna, lila, rózsaszín, sárga, fekete, szürke stb.), hisz a lézeres eljárás hozza a leggyorsabb eredményt.

Tetoválás eltávolítás picolézeres technikával

A picosecond lézertechnológiának köszönhetően, a kezelések mennyisége lerövidül! Az 5-10 kezelésből álló kúrasorozatot lerövidítheted 2-4 alkalomra!
A gép minden fajta pigment problémát képes kezelni.

Amit fontos tudnod!

A kezelések mennyisége nagy mértékben függ a bevitt anyag nehézfém és pigment tartalmától.
A picosecundomos lézer a leghatékonyabb megoldást nyújtja a nem kívánt tetoválások eltávolítására, továbbá a bőr feszesítésére, globális halványítására és pigment foltok kezelésére egyaránt.

Ismerkedj meg a technológiával!

MIÉRT A PICOSECOND LÉZERREL DOLGOZOM?

 • A picolézerrel történő kezelés lényegesen gyorsabb, fele annyi kezelés szükséges és jóval kíméletesebb a bőrhöz.
 • A gépben dupla lézer, rövid pulzushossz beállítás és széles spektumban állítható spot található.

ELŐNYÖK:

 • Sokkal rövidebb gyógyulási idő
 • Dupla lézer = Dupla eredményesség
 • Még rövidebb picoszekundumos pulzushossz = kisebb károsodás, kevesebb fájdalom

A pikosecond technológiáról

A pikocosecond technológia a jelenleg lehető legrövidebb pulzushossznak köszönhetően, lényegesen nagyobb teljesítmény leadását teszi lehetővé a hagyományos Q-switch lézerekhez képest. Így a bőrhöz kíméletesebb, viszont a tetoválás eltávolításnak a ma ismert leghatékonyabb módját képviseli.

A technológia változásnak köszönhetően az eddig használt fotothermolízis helyett fotoakusztikus hatás jön létre a bőr és a kezelőfej között. Így a bőr hevítése helyett mechanikai elven a tetovált pigmentrészecskéket sokkal kisebb elemeire bontja, így azok sokkal gyorsabban tudnak kiürülni a szervezetből a természetes anyagcserefolyamatok segítségével.

Így láthatod, ez a technológia lényegesen felülmúlja elődjeit.

A készülék alkalmazható minden fajta tetoválás eltüntetésére, legyen az színes, fekete, kékes fekete, vagy sminktetoválás. Alkalmazható akár érzékeny bőrű vendégeken is, hiszen a gép kizárólag a tetoválást halványítja, az ép bőrfelületre nincsen káros hatással.

532 nm hullámhossz

Az 532 nm hullámhosszú kiegészítő segítségével, mely zöld fényt hoz létre, képes elnyelődni a vörös, a melegbarna, a narancs- és citromsárga színű pigmentekben. Ez a hullámhossz alkalmas a vörös, a barna, a narancs- és a citromsárga tetoválások eltávolítására, ugyanakkor a pigmentfoltok, öregségi foltok, napfoltok eltávolítására is.

1064 nm hullámhossz

Az 1064 nm-es kiegészítő csaknem infravörös fényt generál (szemmel nem látható), mely megfelelően nyelődik el a sötét pigmentekben. Ezzel a hullámhosszal eltávolíthatjuk a kék, fekete, szürke, lila színű tetoválásokat. A kezelés kíméletes, nem károsítja a környező szöveteket.

Különbség a pikosecond lézer és a hagyományos lézer között


Gyakori kérdések a tetoválás eltávolítással kapcsolatban

Mi történik a kezelés előtt?

A lézerkezelés előtt pár nappal érdemes a kezelendő területet hidratálni, testen testápolóval kenegetni, hogy a bőr minél puhább legyen, így gyorsabban gyógyul. A kezelést megelőző 1-1,5 hétben kerülendő a napozás, szolárium, előtte néhány nappal az önbarnító krémek használata. A kezelés napján már nem szabad krémezni az kezelendő területet.

Mi történik a kezelés alatt?

Meleg, picit szúrós érzést lehet érezni, de nem fájdalmas! Érzéstelenítem.

Mi történik az eltávolítás után?

Enyhe bőrpír, minimális duzzanat előfordulhat, ami 1-2 óra elteltével megszűnik. Aznap esetleg picit lehet jegelni, ha szükséges, de 12 óra elteltével semmi teendő vele és sminkelhető.

Kezelést követő 1-2 napban ajánlott kerülni az erős hőhatást (forró víz, szauna, fürdő), aznap víz ne érje!

3 napig tilos a direkt napozás, szolárium, ezt követően pedig 30 vagy 50 faktoros fényvédő használata ajánlott, melyet nálam is be tudsz szerezni.

Hány alkalom szükséges?

A kezelés száma nagyban függ a tetoválás színétől, mélységétől, a betetovált pigment minőségétől, összetételétől, elkészítési idejétől (mennyire friss, illetve régen készült), a bőr állapotától, illetve, hogy hányszor volt tetoválva.

Az első gyógyult eredmény után tudok pontosabb információval szolgálni ezzel kapcsolatban. A gyógyulási idő 28 nap. (Idősebb vendégeknél picit több idő.)

Milyen esetekben nem ajánlott a tetoválás eltávolítás?

Terhesség
Szoptatás
Fél éven belüli retinoid terápia (A-vitamin)
Keloid hajlam
Allergiás reakció
Epilepszia
Vérzékenység
Daganatos megbetegedés
Lázas állapot
Gyulladás a szervezetben
Sérült bőrfelület
Herpesz a kezelt területen
HIV/AIDS
Pacemaker, fém a testben
Napozás, szolárium az elmúlt 1 hétben
Kemoterápia után 1 évvel lehet alkalmazni a kezelőorvos beleegyezésével

Tetoválás eltávolítás