Szolgáltatásaim

A szép bőr egészséges bőrrel kezdődik. Kezeléseimet az amerikai Image termékekkel végzem.

Kezelések

Az Image Skincare olyan bizonyítékokon alapuló klinikai bőrápoló cég, mely professzionális termékeket és hatékony kezelési megoldásokat kínál.
Image arckezelések

Image kezelések

Az Image Skincare a szépségiparban elérhető legfejlettebb technológiával, hatóanyag-szállítórendszerrel és élvonalbeli összetevőivel segít páratlan eredményeket elérni.

Tovább
Image arckezelések

Image Designer Peelingek

A rendszeres hámlasztás felgyorsítja a bőr természetes megújulási folyamatát, segíti az akne szabályozását, megszűnteti az egyenetlen bőrtónust, elszíneződést, finomítja a finom vonalakat és ráncokat, a bőrt puhává és ragyogóvá teszi.

Tovább
Dermapen Mikrotűs kezelés

Dermapen/Mikrotűs kezelés

Az agresszív bőröregedési folyamatok késleltetéséhez és megelőzéséhez nem elégséges a külsődleges kezelés, a belső sejtregenerálással is foglalkoznunk kell.

Tovább
Clinic Care kezelések

Clinic Care kezelések

A Clinic Care rendkívül nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a természet kincstárában megtalálható anyagokat a lehető legnagyobb mértékben használja.

Tovább
Clinic Care Peelingek Hámlasztások

Clinic Care Peelingek/Hámlasztások

A Clinic Care orvos-kozmetikai kezelések a termékek egyedülállóan magas aktív összetevő arányának köszönhetően megváltoztatja a bőr struktúráját és funkcióját.

Tovább
Test kezelések

Test kezelések

Az Oázsi arc és testkezelő szalonban a test szépítésére a Wiener testkarcsúsító kezelés és a Body Space Body Roll testkezelő gép áll rendelkezésetekre.

Tovább
Szemöldök festés, szempilla festés, wax, smink, fülbelövés

Hagyományos kozmetika

Szemöldök festés, szempilla festés, wax, nappali és alkalmi smink, fülbelövés, arckezelés.

Tovább
Kozmetikus tanácsadás

Személyre szabott tanácsadás

A szakember és a vendég közötti kommunikáció csodákra képes. Ahhoz, hogy a legoptimálisabb eredményt érjük el, fontosnak tartom a mindenre kiterjedő konzultációt.

Tovább
Image ajándékutalvány

Image ajándékutalvány

Image ajándékutalvány

Tovább