Lábápolás

Callux Pro Vegán láb ápolás

Lábápolás

A Callux kezelés finom, kíméletes, kellemes kezelés, melynek segítségével a talp bőre egészségesen fénylővé és puhává válik.

A lábpeeling egy gyümölcssavas hámlasztásos eljárás, ami inkább egy wellness élmény és nem pedikűr kezelés. Teljesen higiénikus, fájdalommentes, nem használok szikét (kést) és csiszológépet. Nincs sérülésveszély, ezért teljes biztonsággal alkalmazható cukorbetegeknél és vérzékeny vendégeknél. Gyors, hatékony módja a bőrkeményedések és a száraz repedezett bőr eltávolításának.

Ez egy gyümölcssavas (glikolsavas) mélyhámlasztás. De mit is érdemes erről tudni? Az alfahidroxi savak (AHA), amivel már a kozmetikai kezeléseim során is találkoztatok és jó esetben van is olyan terméketek otthon, amely tartalmaz AHA savat, úgymint: glikolsav, tejsav, almasav, citromsav. Nos, ezeket alkalmazzon a lábápolás során is.

A Callux segítségével felületi hámlasztást végzek. A hámlasztás puha, selymes, egyenletesebb bőrfelszínt eredményez, javítja a bőr hidratáltságát és textúráját – de ez nem újdonság azon vendégeknek, akik már arcpeelingre járnak.

Ez a kezelés nagy biztonsággal használható szinte minden bőrtípus esetében, mert csak az elhalt hámlemezkék közötti kohéziós erőket gyengíti, vagyis a hámréteg alsóbb rétegeiben elhelyezkedő élő sejtekre nem gyakorol keratólitikus hatást. Nem képződik hámfosztott terület, tehát nincs sebesedés, sőt látható hámlás sem. Kíméletesen leoldom a megvastagodott elhalt hámsejtekből álló réteget. Ennek következtében javul a bőr textúrája, fokozódik a bőr természetes vízmegkötő képessége, ezáltal érezhetően puhává, simává, hirdatálttá válik a bőr.

Professzionális talp kezelés

  • szike mentes
  • VEGÁN
  • gyors
  • egyszerű
  • teljesen eltávolítható a berepedezett, megkeményedett bőr
  • a hagyományos pedikűrtől hatásosabb kezelés

Kezelés időtartama: 60 perc
Kezelés ára: 4.900 Ft

Kezelés eredménye

A lábak rendkívül friss, könnyű érzetet nyernek. A Calluxpeeling kíméletes, kellemes kezelés, melynek segítségével a lábak bőre egészségesen fénylővé és puhává válik.

A lábak egészséges, szép megjelenést nyernek kés és csiszoló nélkül! A professzionális lábkezelés egyszerűen, gyorsan és teljes mértékben eltávolítja a megrepedezett, megkeményedett bőrt azonnali, meglepő eredménnyel!A hagyományos pedikűr kezelésekhez képest az eredmények jelentősen jobbak, sokkal rövidebb idő alatt.

Válaszd TE is a leghatékonyabb módját a bőrkeményedések és a száraz repedezett bőr eltávolításának, foglald le időpontod időben!

Lábápolás Callux Pro Vegán
Lábápolás Callux Pro Vegán