Személyre szabott tanácsadás

A szakember és a vendég közötti kommunikáció csodákra képes.

Személyre szabott tanácsadás

Ahhoz, hogy a legoptimálisabb eredményt érjük el, fontosnak tartom a mindenre kiterjedő konzultációt.

Az Oázis Szépségszalon-ban az első alkalommal sor kerül a bőr egészségi állapotát felmérő kérdőív kitöltésére, bőrdiagnosztikai készülék segítségével a bőrállapot felmérésére, valamint vendégemmel átbeszéljük a saját igényeit, hogy milyen eredményeket szeretne elérni.

Az Aramo APM 100 készülék speciális mérőfejekkel és nagyítókkal méri a bőr állapotát 30x nagyítással. 3D HD minőségű képfelvételt készül az Ön bőréről, melyet digitálisan tárolok, illetve kérésre e-mailben is megküldök. A diagnosztika során választ kap arra, hogy milyen a bőre hidratáltsága, rugalmassága. Sor kerül a ráncok, pórusok megtekintésére, a faggyú mennyiségére, és a pigmentációs elváltozásokra, valamint kitérünk az érzékenységre is.

Bőrünk a testünk legnagyobb szerve, melyen keresztül is lélegzünk, érzünk és védekezünk. Minden nap küzd a környezeti hatások okozta károkkal (UV sugárzás, szennyezett levegő, hideg, szél, dohányfüst), és az emoncionális tényezőkkel (stressz, fáradtság). A túl agresszív vagy nem megfelelő kozmetikumok alkalmazásért sem lesz hálás a bőrünk. Ilyenkor a bőr védekezőképessége csökken, elveszíti egyensúlyát és a bőr állapota megváltozik zsíros, aknés, száraz, pigmentált esetleg dehidratált lesz. Ezek az állapotok a vendég élete során változnak, így a megfelelő otthoni bőrápolással és a személyre szabott kezelési program kiválasztásával közösen a lehető legtöbbet hozzuk ki bőréből.

Személyre szabott tanácsadás
Személyre szabott tanácsadás