Blog

Tű nélküli mezoterápiás kezelés

Tű nélküli mezoterápiás kezelés

 

Tű nélküli mezoterápia – kezelés menete, előnyei és ellenjavallatai

A tű nélküli mezoterápiás kozmetikai kezelést azoknak ajánlom akik plasztikai sebész beavatkozás nélkül szeretnének megfiatalodni és a ráncaikat eltüntetni.

A tű nélküli mezoterápia vagy szakmai nevén elektroporáció, rádiófrekvencia segítségével juttatja be a hatóanyagot bőröd mélyebb rétegeibe non invazív módon. Ennél a kezelésnél fontos kiemelnem, hogy fájdalomérzet és gyógyulási idő nincs.

 

A tű nélküli mezoterápia hatása

Hogyan is hat ez a professzionális kezelés a bőrödre?

A tű nélküli mezoterápia rádiófrekvenciás hullámainak nagy előnye, hogy a bőr mélyebben fekvő rétegeit az irhát és a bőralját is képes felmelegíteni, anélkül hogy a bőrfelszínt túlmelegítené. Emellett a sejtek fizikailag is átrendeződnek, így megnyílnak szemmel nem látható, úgynevezett aquaporin csatornák. Ez teszi lehetővé a mikrobiológiailag tiszta mezoterápiás szérum koktélok mélyebb felszívódását.

A tű nélküli mezoterápia azonnali hatása, hogy a kollagén rostok szerkezete hő hatására megváltozik. Hosszú távú hatása pedig az, hogy új kollagén és elasztikus rostok keletkeznek. Ezáltal a bőr feszesebbé válik és megújul. A kezelés alatt mindig oda kell figyelni a bőr hőmérsékletére. Ezért mindig megkérem a vendéget, azaz téged, hogy jelez számomra a legmegfelelőbb hőérzetet.

A tű nélküli mezoterápia során orvosi tisztaságú hatóanyag komplexeket juttatok be bőröd mélyebb rétegeibe, ezek a hatóanyag koktélok stimulálják bőröd feszességét csökkentik a ráncok mélységét és a bőr öregedésének látható jeleit.

A kezelést követően a bőröd üdébb és feszesebb lesz amellett, hogy elhalványodnak a mérges (szemöldök közötti) és nevető ráncaid is. Bőröd feltöltődik és élettel teli lesz.

 

A tű nélküli mezoterápia kezelésének menete

Szükséges idő: 1 óra.

1. Arc letisztítása

Az arc tisztítás elsősorban a napi arcra rakódott szennyeződések és az esetleges smink eltávolítását, lemosását jelenti.

2. Hámsejtek radírozása

Nem csak a sminket és a szennyeződéseket kell eltávolítani, hanem az elhalt hámsejteket is. Ezt a legjobban, valamilyen enzimes peelinggel, azaz kémiai radírozással érdemes elvégezni.

3. Mezoterápiás – Elektroporációs kezelés

A speciális, orvosi tisztaságú hatóanyag koktél bőrödre történt felvitele után, a tű nélküli mezoterápiás géppel, elektroporációs hullámokkal kezelem a bőrödet. A kezelés hatására a bőröd sejtszerkezete átalakul, szemmel nem látható (aquaporin) csatornák keletkeznek, amitől a szérumkoktélban lévő hatóanyagok még mélyebben felszívódnak.

4. Bőrregeneráló ápolás

A kezelés végén a még hatékonyabb eredményekért, befejező krémmel kezelem az arcot.

A tű nélküli mezoterápiás kezelés nem végezhető a következő esetekben

  • Bőrgyógyászati probléma, lázas állapot vagy herpeszes esetén.
  • Kismamák szoptatási ideje alatt és várandóság alatt.
  • Epilepszia
  • Daganatos betegség esetén.
  • Szívprobléma, pacemakerrel rendelkezők esetén.
  • Vírusos vagy bakteriális fertőzés esetén.
  • Bőrfelületi sérülés esetén.
  • Keloidos hegek esetén.
  • Izotretion (roacutane) kezelés az utóbbi 12 hónapban.

 

Mezoterápia Összefoglaló

A tű nélküli mezoterápiát 25 éves kor fölött mindenkinek csak ajánlani tudom, aki fájdalom mentesen de eredményesen szeretne törődni bőrével.

Fontos, hogy a kezelést következő 24-48 óráig ne menj szaunába mert a meleg hatására kiizzadod bőrödből a tű nélküli mezoterápiával bevitt hatóanyagokat. Szintén fontos odafigyelned a napi folyadékfogyasztásra is.

Remélem sikerült téged körültekintően tájékoztatnom a tű nélküli mezoterápia hatásáról. Ha meghoztam a kedved egy valóban hatékony kezelésre, jelentkezz be hozzám most.

A hozzászólási lehetőség jelenleg zárolva van.